medryttare

Erika, min medryttare, hade Bianca idag så har inte så mycket uppdatering. Bianca rymde från hagen idag IGEN.. Vi ska testa att ha henne tillsammans med Zaras häst Rose istället och se om det går bättre. Inte för att jag tror det, dom måste bara få igång den där jävla elen så blir det bra sen. Har redan tröttnat och stått där i en vecka. Men ska inte vara sån nu, själva stallet är verkligen superbra! Rekommenderas till er som letar stallplats! :)

Imorgon ska hon få vila, hovslagaren kommer vid 15.30 så ska dit och fixa bara. Vi hörs mer då! :)

stalldag

Såret var inte så djupt alls, hon var inte öm och hon gick rent. Fixade det, sen gjorde jag allt det vanliga. Det var stallmöte 16.00 om fodringar och så, höll på ganska länge. När det var slut gick vi ut och fixade hagarna. Det är ingen el i hagen alls nu eftersom aggregatet typ har ramlat ner från väggen ? så inte konstigt att ponnyn rymmer. :S

Menmen, red i ridhuset sen, fick sällskap av Sofie och Anko. Bianca var jättefin, i början hade jag på gramanen och då gick hon som en klocka i alla gångarter. När jag tog av den blev hon lite vingligare men fortfarande ganska låg (för att vara bianca hehe). Sen bytte vi hästar lite, jag red först Hadar (sjuuuuuukt fin fjording som Anko har på foder) och sen Frans. För er som inte vet är Frans Sofies foderponny, också fjording, och Sofie är typ den enda i världen som kan rida honom hehe, så det gick mindre bra. ^^



badbild från igår :)


Ponny <3

Godmorgon! Vaknade av att en tjej från stallet ringde och sa att Bianca hade rymt IGEN, men även att hon har fått ett sår på något av bakbenen. Vet inte om hon har gjort illa sig på tråden eller om Frans har sparkat henne, men nu står hon inne iallafall. Ska åka dit så fort mamma kommer hem och fixa iordning såret och hagen. Dom måste sätta på elen snart, vill inte att hon ska vara lös varje jävla dag. :S


bad

Har fortfarande inte fått några bilder på mig och bianca från när vi badade, men kan berätta lite om dagen iallafall.
Bianca har blivit en buse, hon rymde från hagen flera gånger idag, så jag och sofie släpade med oss massa tråd och lagade staketet. Om hon lyckas nu är hon fan smart!

Sen kom Erika och Rebecca, våra medryttare, så visade vi hur man fixar allting i nya stallet och så. Erika har ridit Bianca ett tag nu och vi trivs jättebra med henne, så hon fick följa med i flytten haha ;)

När dom hade åkt red vi till badplatsen tillsammans med Anko och Hadar, och hennes kompis som följde med och fotade. Bianca tyckte det var jättekul att bada, hon plaskar och plaskar och plaskar. Trots att vi inte simmade något blev jag helt dyngsur för att hon står och sparkar vatten heeeeeeela tiden haha söthest <3



Här får ni en bild iallafall, på när ankos störtsköna häst försöker putta av sofie hahahha, och han lyckades kan jag säga ;)

Nya stallet!

Har inte fått badbilderna än, så berättar mer om dagen när jag får dom. Här har ni bilder på stallet istället, numera står vi ute i stäket. :)


sadelkammaren


"foderrummet"


höloftet


fransii


Biancas box (hon ser helt livrädd ut haha)


vårat stall, Bullerbyn (egentligen en del av en större stallbyggnad)


skrittmaskin och uppbindningsbommar


våran del av stallet utifrån


hagarna (biancas och frans är långt åt helvete bort heh)


"lilla" ridhuset ;)


stora ridhuset (skitdålig bild, det var mörkt)


utebanan , galet stor!


spolspilta


Prestige Versaille

Har kollat efter hoppsadel ett bra tag nu och bestämt mig för att jag vill ha en prestige. Är mest inne på versaille-modellen men varfan ska jag få 15.000 spänn ifrån liksom?! Gav upp hoppet för länge sen. Men igår när hon som äger hästen Ester tog fram sin sadel brev jag grymt sugen igen. Hon hade nämligen en versaille! Så nu är det alltså en sadel pengarna ska sparas till. ;)


HUR SNYGG?!


Lördag!

Godmorgon! Ska snart åka till stallet, våra medryttare kommer idag och eftersom vi har bytt stall måste vi visa dom vad dom ska göra. När dom har åkt ska vi rida och bada med hästarnaaaa! Har aldrig riktigt badat med henne, bara plaskat lite, får se hur det går idag. Ska rida dit barbacka också (det är en ganska bra bit) så får se hur många tårtor man får bjuda på! ;)

Ska försöka sno mammas kamera så det kommer förhoppningsvis upp bilder redan ikväll! :)


Fredag

Nu har jag fixat med bloggen hela kvällen, ska ändra färg på texten och rubriken, sen göra en snyggare header (har inte photoshop på denna dator), fixa sidan och bakgrunden. En del kvar menmen jag är lite nybörjare så hehh..


Btw, red ut med julia och sofie idag, ponnyn var galet pigg och drog på som fan i galoppen. Hoppade en stock också, första gången vi hoppar på typ 1 månad! Gick hur bra som helst. Imorgon ska vi badaaaa :D


gammal bild.

testar


ny blogg!

Nya bloggen! Kommer bara handla om Bianca,  utrustning, träningspass och lite allt möjligt som har med hästar att göra. :)

RSS 2.0