LOV!

Jag är sämst på att blogga, I know! Men jag ska faktiskt skärpa mig. Nu har vi äntligen fått höstlov, så det firade jag och Sofie med en mysig uteritt. Och en snabb galopp på det haha så är livet underbart (a)

Idag var jag i stallet vid 12, red ut med Sofie och Maja, hade korta läder och stod upp i traven och galoppen. Släppte hästarna på banvallen och pressade dom lite, det gick FORT kan jag säga haha. Det braiga med min ponny är att hon är lätt att stanna ute, bara att ta tag i henne. Fick jätteont i mitt knä så travade den sista lilla biten.

Sen fick ponny testa att gå i skritten, det var jätteläskigt tyckte hon, hon hoppade igenom järnrören hihi knasponni <3


sötisbild på mitt hjärta som erika har tagit :)


vilodag

Ponnyn fick vila idaaaaag. Borstade och mös lite bara. :)

film


Här är filmen som superduktiga SNABBA anko gjorde igår! :D

barbackahoppning

Hoppade barbacka idaaaag. Och jag måste bara säga att jag har världens bästa häst! Hon hoppade så jävla fint, stannade inte en endaste gång, och drog inte mycket alls heller! Är så jävla glad..
Anko filmade så det kommer nog upp en vacker dag, hon är ju lite seg HEHEH!


update

Sämst på att blogga, jag vet. Har inte gjort något speciellt faktiskt, i helgen blev det många uteritter. Gaaaaaasade med Sofie och red ut i ösregn med Maja. Imorgon är det hoppning, taggad tjej! Ska rida barbacka så lär ju inte sitta kvar hehe men vi får se, skriver mer imorgon för nu ska jag sova. Puss på alla som fortfarande läser min tråkiga blogg! <3


skritthopp

Ska börja blogga igen tror jag. Inte haft tid heheh..

Igår skritthoppade vi, det gick så jävla bra i början. Som högst hoppade vi en meter. Sen började hon stanna, även fast hindret låg på typ 50 :s bara vägra vägra vägra. Till slut hoppade hon iaf, men då stannade hon på andra hindret så jag åkte av, skitklantigt av mig haha. Men har så jävla ont i huvudet idag så jag kan avlida :s

Menmen, älskar min ponny mest av allt på jorden ändå <3


off to france

hejdå ponni :( <3


.

Min ponni var bäst idag. Dressyrade barbacka i lilla ridhuset, det blåste som in i h*lvete så det var mycket konstiga ljud, det var läääskigt. Hon var lite spänd och nervös i början men det släppte och hon var skiiitfin! Världens tramp och stadig i formen och allt kändes super! Galoppen var dock lite sisådär men vi jobbar på det.

Provade Rose lite också, hon var lugnare än sist iallafall, men fattar fortfarande inte hur det kan se så lätt ut när Zara rider haha xD

Och sen hoppade jag Pica några skutt efter att Julia hade hoppat. Gick bra, han är fiiin :)

Nu får jag inte träffa Bianca på en hel vecka.. Kommer sakna henne men vet att hon får det bra så.

söndag

Usch, det känns som att allt verkligen går utför. Känns bara sämre och sämre för varje dag. Men på tisdag åker jag bort i en vecka. Erika och Maja tar Bianca och Jenny tar mitt insläpp. Underbara människor! Behöver komma härifrån ett tag känner jag.

Idag fick ponny vila. ¨Åkte dit och fixade allt, borstade och mös. Imorgon ska vi nog rida på en mysig uteritt eller dressyra lite.

Ny design är på G, bästa tove fixar :D


jag älskar dig så jävla mycket och skulle aldrig orka utan dig. <3

lördag



film från igår! Dressyrade på en äng, ponny var jättefin och hade värsta luftiga steget :o (för att vara bianca haha). Kändes superbra iallafall, hon var jättefin i alla gångarter. Tog en snabb galopp och efter det var det typ omöjligt att rida ihop henne, hehe ja ni ser ju på filmen i galoppen ;p Men jag är nöjd, hon var bäst!

Duschade av henne sen också så nu är hon reeen och fiiin, lagom tills jag ska åka bort  hehe -.- Idag får hon vila. :)

uteritt

Blev en mysig uteritt idag. Jag och Bianca var själva i skogen kändes det som, mötte inte någon alls. Hon var väldigt pigg eftersom vi tog det lugnt igår, red upp för galoppbacken några gånger. Först trav, men det kändes så himla lönlöst när hon galopperade på stället bara haha, så släppte henne så hon fick rejsa av sig lite. Sen skritt på en lååång mysig stig. Ponni var bäst idag, trots att hon såg lite spöken här & där. :)


Men hon ställde sig på min tå när jag skulle kratsa ena framhoven, så nu är den helt röd och blodig haha :(


Bianca 1 år :)

RSS 2.0